Skip to main content

Våre guider

Skandinaviske guider

Vi er veldig stolte av våre guider. På de fleste reisemålene har vi skandinaviske guider, og på noen få steder har vi lokalguider, som snakker bra engelsk. Uansett hvor og når, så er evalueringsskjemaene som gjestene fyller ut, fulle av lovord av dem. Vi har valgt å ansette litt ”voksne” guider med bred erfaring og kunnskap og som elsker å gå turer til fots og sykle. Naturligvis er også vi på hovedkontoret med på noen av reisene flere ganger i løpet av året!

Rundt 100 av bransjens beste reiseledere og guider

Våre guider er spennende personer med bred og ulik bakgrunn, men som har det til felles at de deler den samme lidenskapelige gleden for aktive reiser. Til hverdags praktiserer de yrker som lærer, ingeniør, politi, operasangerinne, fiolinbygger, ølbrygger, lege, blomsterbinder, vaktmester, fotograf og freelance heltidsguide, bare for å nevne noen. De drar også på mange spennende reiser på egen hånd. Et veldig lite utvalg av våre mange guider finner du nedenfor. Bare noen er nevnt – men ingen er glemt!

Kompetanse og sikkerhet

Våre guider har høy og bred kompetanse innen fotturer og sykling og bidrar gjerne med tips. De er også utdannet innen førstehjelp og krisehåndtering.


Tomas Olausson er den som vært med lengst i Prima Travel, helt siden starten på slutten av 80-tallet. En engasjert lærer som stadig er guide etpar uker hvert år. Selv om han må bruke ferien for å få det til. Noen av hans favorittsteder er Mayrhofen, Liguria og engelske Cornwall.


Eja Robertsson har jobbet på de fleste av våre reisedestinasjoner og er en av guidene som er ekstra godt likt. Mange av gjestene drar dit Eja skal! Hun bor deler av året i Chamonix og er selvsagt en racer på skikjøring. Hun har også lang erfaring fra reisebransjen i Frankrike, Italia og Kroatia.


Anna Gyllenstierna er en av våre mest lidenskapelige Italia-guider. Hun er ofte å finne på nye reisemål i dette uutømmelige landet og hun har en spesiell forkjærlighet for de gode vinene. Hjemme i Stockholm er hun IT-konsulent, men drar gjerne langt avgårde når muligheten byr seg.


Alf Borgström er en skikkelig veteran som briljerer med å ha de sterkeste bena i hele vår lagoppstilling. Han har vært i Val Gardena utallige ganger og kan navnet på hver eneste blomst på Seiser Alms grønne enger. Med sin lærerbakgrunn, har han en lederstil det settes pris på. Han er også meget aktiv utenom reiselivet, blant annet som amatørastronom i Västerås. Den siste reisen gikk til Vancouver i Canada, der han blant annet hadde en magisk opplevelse og holdt pusten mens han betraktet en bærspisende bjørn.


Magnus Nilsson har vært med så lenge at han mer enn noen andre har definert stilen på våre sykkelreiser. Han er aktiv i sykkelmiljøet og sørger for å få fri fra sin vanlige jobb imponerende mange uker hvert år. Da leder han våre sykkelreiser og leter seg frem til nye reisedestinasjoner, som oppleves best på sykkel. Magnus har flere prosjekter på gang, men det er hemmelig enn så lenge!


Sonia Rodiere har en uutømmelig energi som hun gjerne bruker på de litt mer krevende turene i Alpene. Hennes styrke og entusiasme bidrar til at gjestene går de siste høydemetrene!


Mino Toselli er en av våre mest populære lokalguider. Han er født og oppvokst i Limone og kan absolutt alt om denne fantastiske delen av de italienske og franske Alpene. Han er dessuten en meget sympatisk person og en viktig bidragsyter på fotturene.

Søk reise

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden