Skip to main content

Våre bosteder

Våre hotell

Vi foretrekker små uformelle bosteder med bra mellomklassestandard fremfor stiv luksus, og slik er det også på de fleste av våre reiser. Du har alltid eget bad med wc på rommet, dersom ikke noe annet er oppgitt. Er det viktig å ha separate senger istedenfor stor dobbeltseng, skriv gjerne det i bestillingen. Dersom du har andre ønsker, oppgi også dette i bestillingen. Vi oppfyller ønsker så godt det lar seg gjøre, men de er ikke bindende.

Standard

Bruk av betegnelsen 1-5 stjerner tilsvarer ikke alltid bostedets offisielle merking, men er vår egen vurdering med utgangspunkt i en skandinavisk reisendes perspektiv.

Romtildeling

Hotellrommene har samme standard, selv om de sjelden er helt identiske. De beste rommene går til dem som bestiller først. På noen av hotellene og båtene kan du velge mellom ulike kategorier.

Dele rom

Det er mulig å bestille ½ dobbeltrom, noe som innebærer at du deler rom med en annen gjest av samme kjønn. Vet du hvem du skal dele med, så skriv dette i bestillingen. Dersom ingen andre reisende har bestilt dette alternativet, må du rett før avreisen betale et tillegg for å få disponere eget enkeltrom eller dobbeltrom for eget bruk.

Enkeltrom

Antall enkeltrom er begrenset. Dersom de blir fullbooket, kan man oftest bestille et dobbeltrom for eget bruk mot et høyere tillegg i prisen.

Reiser med flere hotell

På noen av reisene bytter vi hotell i løpet av uken. Bagasjen blir da transportert for oss mellom hotellene. Du har selv ansvaret for at bagasjen din er merket og blir satt på anvist sted til oppgitt tidspunkt.

Hotellbytte

Skulle noe uforutsett skje, slik at vi er nødt til å bytte hotell, tilbyr vi et likeverdig eller bedre alternativ.

Å bo ombord på båt

På våre båt- og sykkelreiser og båt- og fotturer, bor vi i dobbeltlugar med eget bad/wc. Plassen er mindre og standarden enklere enn på hotell. Ønsker man å unne seg en ekstra hviledag, er det helt ypperlig å bli igjen på båten.

Fjellhytter

På disse bor vi i miksede rom med flere senger og med enkel standard og felles toalett. Det er ikke dusj på alle hyttene. Generelt vil det være tepper og puter i sengene, men ta med eget reiselaken eller tynn sovepose. Her er det behov for hodelykt, da belysningen er begrenset. Ørepropper kan være greit å ha med. Maten serveres ved bordet, men drikke kjøper man som oftest over disken. Spør alltid om vannet fra kranen kan drikkes eller ikke. Regningen betales etter middagen, ikke om morgenen. Ikke alle hyttene tar imot betalingskort. Euro aksepteres ofte, også i Sveits, men til en dårligere kurs. Støvler, staver, stegjern og isøkser tillates ikke å ha med inn i hyttene, men må oppbevares i et forrum. Innetøfler kan man låne på hyttene.

Søk reise

Tilbud

8/10Enkle fotturer på MenorcaFra og med 14 995,-
21/11Fotturer på Gran CanariaFra og med 15 995,-
22/12Fotturer på Tenerife på egen hånd, utan flygFra og med 10 495,-
22/12Fotturer på Tenerife på egen håndFra og med 18 995,-
22/12Fotturer på Tenerife på egen håndFra og med 18 995,-

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden