Skip to main content

Valuta, visum og vaksinasjoner

Reisekasse

Det meste er inkludert i prisen på våre reiser, men du må ta høyde for en egen reisekasse på rundt 300 kr per dag for ekstra måltider, drikke og annet.

Kontanter

Sørg gjerne for å veksle til kontanter i den lokale valutaen allerede før avreise. Det går også greit å ta ut lokal valuta fra minibanker på reisemålet. Vær oppmerksom på at det kan påkomme en avgift ved uttak utenlands. På mange steder tar de imot en annen valuta enn landets egen (eksempelvis Euro i Sveits). Men da er kursen dårlig.

Kort

Kortbetaling er ikke like utbredt utenlands som i Norge. Dersom du ved kortkjøp blir spurt om å betale i NOK eller i lokal valuta, velger du lokal valuta. Då får du din banks vekslingskurs, som ofte er bedre.

Visum

Det er viktig at du i god tid før avreise sjekker hva som gjelder av visumregler for den destinasjonen du skal til. Vær oppmerksom på at det i noen tilfeller kan kreves visum også ved mellomlanding i et annet land. Kontakt gjerne det/de respektive lands ambassade. Når du har kjøpt en pakkereise av oss, informerer vi om hva som gjelder vedrørende visum og annet.

Vaksinasjon

Sjekk med din fastlege eller et vaksinasjonskontor om hva som gjelder med reise til gjeldende land.

Søk reise

Tilbud

26/11Fotturer på Kap VerdeFra og med 15 995,-

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden