Skip to main content

Tulipansykling i Holland på egen hånd

En enkel og luksuriøs båt- og sykkelreise i Holland når tulipanene blomstrer som mest!

En spennende nyhet til våren er denne båt- og sykkelreisen til de vakreste tulipanplantasjene i Holland. Vi bor ombord på den flotte elvebåten Magnifique og sykler i det flate og varierte landskapet på dagtid. Vi besøker også ysterier, treskoprodusenter og sjarmerende Amsterdam.  En litt kortere reise med mye tulipaner, luksuriøs innkvartering og behagelig sykling.

Film fra Båt- og sykkeltur i Holland

Status:
Snart i salg
Aktiviteter:Sykling
Reiseleder:Reise på egen håndMer informasjon
Vanskelighetsgrad:1, 2Mer informasjon
Inkludert i reisen:
Valgt transportalternativ, del i dobbeltlugar, fire overnattinger på båt, helpensjon (frokost, lunsjpakke, middag), sykkelleie, veibeskrivelser og informasjonspakke på engelsk og engelsktalende lokalguide. Tillegg: Ulike lugaralternativer, frivillige utflukter, transport tur/retur flyplass og drikke. Vi tar forbehold om nye skatter og avgifter. Ved bestilling sjekker vi først om det er tilgjengelig plass på båten og at ønsket lugar er ledig, hvis ikke hører du fra oss om aktuelle alternativ!

Søk reise

Program

Dag 1 Zaandam

Du flyr til Amsterdam og om ettermiddagen er det innsjekking på seilskipet Magnifique. Under middagen går båten til nærliggende Zaandam, der skipet fortøyer for natten. Byrundtur til fots i Zaandam om kvelden.

Måltider: M

Dag 2 Sykkeltur til Zaanse Schans

På formiddagen sykler du ca 5 km til Zaanse Schans, som kan sammenlignes med en kombinasjon av Norsk Folkemuseum og Maihaugen. Her finner man alt man forbinder med Nederland: Osteprodusenter, vindmøller og treskomakere. På ettermiddagen vender du tilbake til båten. Etterpå kan du velge å sykle 22 km til Haarlem eller være med båten dit. Gå ikke glipp av byens sjarmerende gamle bydel, kiker og museum. Båten ligger fortøyd i sentrum med kort vei til alt.

10 alt 22 km.

Måltider: F/L/M

Dag 3 Sykkeltur til Keukenhof  

Etter frokost sykler du til populære Keukenhof, kanskje den mest kjente blomsterhagen i verden. Her finner du flere hundre sorter tulipaner, liljer og hyasinter. Etter dette fargerike besøket, sykler du videre til Oude Wetering, der båten venter.

39 alt 57 km.

Måltider: F/L/M

Dag 4 Båt og sykling till Amsterdam

Tidlig om morgenen er det mulig å være med på en utflukt til blomsterauksjonen Aalsmer. Der auksjoneres det bort millioner av blomster til alle verdens hjørner. Utflukten betales på destinasjonen. Vær oppmerksom på at auksjonen er stengt i helger og på helligdager, derfor er den ikke aktuell på alle reisene. Sjekk denne dagen på din reise.

Tilbake på båten serverer vi en sen frokost før vi sykkler in mot Amsterdam. På ettermiddagen kan man besøke blomstermarkedet i Amsterdam, Van Gogh-museet eller Rijksmuseum. Om kvelden er det avskjedsmiddag.

34 km.

Måltider: F/L/M

Dag 5 Amsterdam

Tiden er inne til å ta farvel med båten og besetningen. Du forlater Nederland og Amsterdam etter en reise fylt av blomster og artige opplevelser.

Måltider: F

Vi tar forbehold om endringer grunnet vær og vind.

Reisefakta

Holland

Holland – eller Nederland – har to hovedsteder: Amsterdam og Haag. Til tross for at landet er lite, var Holland historisk en stor kolonimakt og er i dag et ledende land innen flere områder. Ikke minst når det gjelder ingeniørkunst, presset av den stadige kampen mot Nordsjøen, som vil svelge det lavtliggende landet. Landet har bygd voller og kanaler for å motvirke utviklingen, som i mange år har representert et sjelden særpreg i det nederlandske landskapet. Det er de vakre kanalene vi følger forbi vindmøller, vakre byer og tulipanfelt.

Les mer om Keukenhof på www.keukenhof.nl.

 • Klima: Temperert
 • Land: Nederland
 • Språk: Nederlandsk, men engelsk fungerer ypperlig.
 • Tidsforskjell fra Norge: Nei
 • Valuta: Euro
 • Prisnivå og betalingsmåte: Litt rimeligere enn i Norge. Betalingskort aksepteres de fleste steder.
 • Driks: Valgfritt
 • Det europeiske sykeforsikringskortet gjelder: Ja
 • Visum for norske statsborgere: Nei
 • Spesielle krav om passets gyldighetstid ved innreise: Nei
 • Strømadapter nødvendig: Nei
 • Forøvrig: Du flyr til Amsterdam og du får informasjon om hvordan du kommer til båten.

Fly og transfer

Busstransporten fra flyplassen er ikke inkludert men det er enkelt å ta seg frem på egen hånd. I avreiseinformasjonen får du nærmere opplysninger om hvordan du kommer deg fra flyplassen i Amsterdam Schiphol til båten og tilbake. 

Båttur og sykling i Holland

Du sykler på egen hånd, men du får utførlige veibeskrivelser – i tillegg til at du møter en engelsktalende guide ombord, som hver morgen forteller om sykkelturen dagen etter. Han er tilgjengelig også under måltidene, for å bidra med tips og dele sin kunnskap om området og også være behjelpelig ved tekniske problemer. I reiseprogrammet beskrives sykkelturenes lengde og vanskelighetsgrad. Prøv gjerne å sykle en etappe hjemme i Norge – som ligner en av dagsetappene i programmet. Da vet du på forhånd hva som kreves. På båten vil du møte gjester fra mange ulike land. Du kan selv lage en lunsjpakke ved frokost, som er inkludert i prisen. Det er imidlertid alltid en mulighet til å spise lunsj langs sykkelveien – enten på restaurant eller i form av en piknik.

Syklene

 • Type: Touring
 • Gir: 7
 • Bremser: Både hånd- og fotbremser
 • Sete: gel
 • Pedaler: Vanlige – egne pedaler kan monteres
 • Bagasje: Bagasjebrett og sykkelveske bak.
 • Kartlomme: Nei.
 • Flaskeholder: Ja
 • Kjøredata/GPS: Nei
 • Lås: Ja
 • Reparasjonssett: Ja
 • Hjelm: inkludert

Kart

Hotell

M/S Fluvius

M/S Fluvius

Fluvius er et særdeles sjarmerende og populært fartøy, renovert i 2017. Det rommer opp til 44 gjester og har totalt 22 lugarer. Alle lugarene har dusj/WC og aircondition i tillegg til et lite vindu. I...
M/S Magnifique 1

M/S Magnifique 1

Magnifique er en 62 m lang elvebåt med plass til 35 gjester. Den ble totalrenovert i 2010. Alle 17 lugarer ligger på nedre dekk. Alla hyttene har ventilvindu som av sikkerhetshensyn ikke kan åpnes, eg...
M/S Magnifique 2

M/S Magnifique 2

Denne 63 meter lange og 7,10 meter brede elvebåt ble bygd i 2016 og rommer 35 lykkelige gjester. Båten har 13 lugarer på nedre dekk og 4 elegante suiter på øvre dekk. Alle lugarene er utstyrt med bad...
M/S Magnifique 3

M/S Magnifique 3

Dette premiumskipet fra 2018 følger opp suksessen med Magnifique I og II. Den er 70 meter lang, rommer opp til 40 gjester og har en høy grad av komfort. Alle lugarene har bad med dusj og toalett, airc...

Bilder

Tilbud

12/9Vinturer til fots i Piemonte med BaroloFra og med 9 495,-
12/9Fotturer på AmalfikystenFra og med 14 995,-
13/9Fotturer i Kroatias nasjonalparker Fra og med 13 995,-
19/9Vinturer til fots i ValpolicellaFra og med 7 495,-
19/9Fotturer vid GardasjönFra og med 13 995,-

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden