Skip to main content

Sykkeltur på Mallorca på egen hånd

Opplev denne fantastiske og populære Middelhavsøya fra kyst til kyst.

På denne reisen, sykler du på egen hånd på Mallorca fra sør til nord. Du bor på fine bondegårder og/eller på hyggelige hotell. Øya – som virkelig er skikkelig egnet for sykling – byr på lite trafikkerte veier. Og det er aldri langt til neste gjestfrie serveringssted. Vi starter på sydkysten, der alle de flotte strendene frister til mange stopp med forfriskende dukkerter. Ferden går gjennom Mallorcas genuine områder, med landliv, markeder og autentiske landsbyer. Turen avsluttes i nord, ved den mektige fjellkjeden Tramontana, der du får en praktfull utsikt. Denne sykkelreisen vil gi deg det beste av Mallorca.

Aktiviteter:Sykkelreiser
Reiseleder:Reise på egen hånd
Vanskelighetsgrad:2
Dager:8
Inkludert i reisen:
Valgt transportalternativ (i flyreisen er ankomsttransfer inkludert) del i dobbeltrom med frokost, middager, leie av sykler, bagasjetransport, veibeskrivelse og kart. Tillegg: Transport til/fra flyplassen, lunsj, drikke til maten og enkeltrom. Vi tar forbehold om nye skatter og avgifter.
Bestill reise

Søk reise

Program

Dag 1 Velkommen til Mallorca

Du lander på Palmas flyplass og tar drosje (20 minutter) eller buss til Campos på øyas sørlige del. Hvis du bestillt flyreise med oss er ankomsttransfer inkludert. Her overnatter du i to netter på en flott oppusset bondegård, som har et stort svømmebasseng – ikke langt fra kysten. Middag nytes på hotellet.
Måltider: M

Dag 2 Sykling langs kysten

Ferden går på sykkel langs kysten. Dette er en rundtur og du får mange muligheter til soling og bading underveis. Underveis kan du besøke saltbasseng, der man kan se flamingoer. På hotellet nyter du en deilig middag med kortreiste råvarer og lokale viner.
40km Måltider: F/M

Dag 3 Sykling gjennom Mallorcas landsbygd

Denne dagens sykling går først langs kysten og deretter vender man nesen nordover, og ruller gjennom små, pittoreske landsbyer, først og fremst på småveier med lite trafikk. Her ligger det butikker, markeder og små restauranter tett i tett og frister deg til å ta pauser. På ettermiddagen kommer du frem til hotellet i Algaida, der du kan kose deg og kanskje ta en dukkert i hotellbassenget.
38km. Måltider: F/M

Dag 4 Sykling rundt Algaida

Du sykler først til Sineu, en liten landsby kjent for sitt populære marked. Deretter går ferden videre på veier som er enkle å sykle på. På ettermiddagen er du tilbake på hotellet i Algaida.
41 km. Måltider: F/M

Dag 5 Sykling Tramuntana

Turen går nordover mot det neste hotellet, som ligger i Moscari - via landsbyene Sencelles og Inca, der du finner flere hyggelige spisesteder. Ved foten av fjellkjeden Tramuntana ligger den lille landsbyen Moscari. Her befinner det neste hotellet seg, der du tilbringer to netter. Hotellets herlige restaurant er svært populær og du kan kose deg og slappe av ved svømmebassenget før middagen.
40 km. Måltider: F/M

Dag 6 Sykling rundt Moscari 


Du kan utforske området rundt Moscari ved foten av Tramuntana, som er ett av øyas vakreste landskap. Er du kvikk i kroppen, kan du sykle opp til klosteret Lluc, som ligger midt i fjellet. Middag nytes på hotellet.
40 km. Måltider: F/M

Dag 7 Sykling til Pollenca

Den siste sykkeldagen går utover til Alcudiabukten øst på øya. Her kan du dra til et populært naturreservat som består av et våtmarksområde, kjent for et rikt fugleliv. På ettermiddagen kommer du til den vakre middelalderbyen Pollenca, der hotellet befinner seg. Etter middag er det lett å sette seg på ett av serveringsstedene på det store torget og nyte folkelivet og det varme været.
40 km. Måltider: F/M

Dag 8 Farvel til Mallorca

Det går busser til Palma rett utenfor hotellet. Du burde nesten tilbringe litt tid i populære Palma, dersom du rekker det. Deretter tar du flybuss til flyplassen.
Måltider: F

Hvor tøff er turen? Vanskelighetsgrad 2 på en skala fra 1 til 5.

Reisefakta

Mallorca

Mallorca er den største øya i den spanske øygruppen Balearene og er et utrolig populært reisemål. Øya har en spennende historie, som strekker seg over flere tusen år. Man trenger ikke å dra langt fra strendene for å finne et variert og uberørt landskap og et genuint landsbyliv. Mallorca har – i tillegg til praktfulle strender - et vakkert slettelandskap og to fjellkjeder med topper på opp til 1445 m.o.h. Kysten på nordsiden består av klipper og er mye villere enn det du finner på sydkysten.

 • Klima: Middelhavsklima. I mai og september er gjennomsnittstemperaturen på 20-25°
 • Land: Spania
 • Språk: Spansk
 • Tidsforskjell fra Norge: Nei
 • Valuta: Euro
 • Prisnivå og betalingsmåte: Rimeligere enn i Norge. Betalingskort aksepteres de fleste steder.
 • Driks: Valgfritt
 • Det europeiske sykeforsikringskortet gjelder: Ja
 • Visum for norske statsborgere: Nei
 • Spesielle krav om passets gyldighetstid ved innreise: Nei
 • Strømadapter nødvendig: Nei

Fly og transfer

Hvis du bestilt flyreisen med oss er ankomsttransfer inkludert. Hvis du ikke bestilt fly med oss resier du til Palma de Mallorca, tar taxi (ca 20 min) eller buss til Campos og børste innkvartering. På hjemreisen går det buss fra hotellet til Palma og deretter flybuss til flyplassen. 

Sykling på Mallorca

Du sykler på egen hånd med kart og veibeskrivelser. Alle overnattingsstedene er bestilt på forhånd og bagasjen din blir transportert med bil, så du bare ta med deg det du trenger for dagsturen på sykkel. Du vil først og fremst sykle på trivelige småveier som nærmest er bilfrie og egner seg ypperlig for sykkelturer. På enkelte strekningen går turen på rene sykkelveier og et kort stykke på grusvei.

Syklene

 • Type: Hybrid
 • Gir: 24
 • Bremser: Håndbremser
 • Sete: Normalt
 • Pedaler: Vanlige – egne pedaler kan monteres
 • Bagasje: Bagasjebrett, sykkelveske bak og en mindre sykkelveske foran.
 • Kartlomme: Ja, på sykkelvesken ved styret.
 • Flaskeholder: Ja
 • Kjøredata/GPS: Nei
 • Lås: Ja
 • Reparasjonssett: Ja
 • Hjelm: Er inkludert.

Kart

Hotell

Hotell på sykkelturen på Mallorca

Hotell på sykkelturen på Mallorca

Man bor på fire ulike hotell på sykkelreisen på Mallorca. Flere av dem er sjarmerende bosteder ute på landet, såkalte fincas, og flere har svømmebasseng. Du får detaljert informasjon om hotellene i av...

Avganger & priser

For å se aktuelle flytider og rom tillegg, klikke Bestill. Les mer her om hva som gjelder for reiser uten fly/transfer.

UtgåendeAvreisestedReisemålFra Og Med pris
19.10.2019Uten fly og transportSykkeltur på Mallorca utan flyg og transfer11 814,-Bestill
19.10.2019ArlandaSykkeltur på Mallorca15 450,-Bestill
19.10.2019LandvetterSykkeltur på Mallorca15 450,-Bestill

Lignende reiser

Sykkeltur i Andalusia på egen hånd

Sykkeltur i Andalusia på egen hånd

På sykkel i solrike Andalusia! - Vår fargerik sykkelreise på egen hånd går på Spanias solrike sydlige spiss. På programmet står kjente byer som Sevilla, Jerez og Cadiz – og du nyter sherry og tapas e...
Pilegrimsferd på sykkel i Spania på egen hånd

Pilegrimsferd på sykkel i Spania på egen hånd

Ta den spanske pilegrimsturen på to hjul! - Den kjente pilegrimsturen ”El Camino” til Santiago de Compostela passer ypperlig å sykle. Vi har valgt å sykle den siste delen fra Astorga til Santiago de...

Tilbud

21/9Fotturer i Ligurien og Cinque TerreFra og med 10 905,-
28/9Fotturer på BlomsterRivieraenFra og med 10 905,-
28/9Fotturer i Ligurien og Cinque TerreFra og med 10 905,-

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden