Skip to main content

Sykkeltur på Mallorca på egen hånd

Opplev denne fantastiske og populære Middelhavsøya fra kyst til kyst.

På denne reisen, sykler du på egen hånd på Mallorca fra sør til nord. Du bor på fine bondegårder og/eller på hyggelige hotell. Øya – som virkelig er skikkelig egnet for sykling – byr på lite trafikkerte veier. Og det er aldri langt til neste gjestfrie serveringssted. Vi starter på sydkysten, der alle de flotte strendene frister til mange stopp med forfriskende dukkerter. Ferden går gjennom Mallorcas genuine områder, med landliv, markeder og autentiske landsbyer. Turen avsluttes i nord, ved den mektige fjellkjeden Tramontana, der du får en praktfull utsikt. Denne sykkelreisen vil gi deg det beste av Mallorca.

Aktiviteter:Sykling
Reiseleder:Reise på egen hånd
Vanskelighetsgrad:2
Dager:8
Inkludert i reisen:
Valgt transportalternativ (i flyreisen er ankomsttransfer inkludert) del i dobbeltrom med frokost, middager, leie av sykler, bagasjetransport, veibeskrivelse og kart. Tillegg: Transport til/fra flyplassen, lunsj, drikke til maten og enkeltrom. Vi tar forbehold om nye skatter og avgifter.
Bestill reise

Søk reise

Program

Dag 1 Velkommen til Mallorca

Du lander på Palmas flyplass og tar drosje (20 minutter) eller buss til Campos på øyas sørlige del. Hvis du bestillt flyreise med oss er ankomsttransfer inkludert. Her overnatter du i to netter på en flott oppusset bondegård, som har et stort svømmebasseng – ikke langt fra kysten. Middag nytes på hotellet.
Måltider: M

Dag 2 Sykling langs kysten

Ferden går på sykkel langs kysten. Dette er en rundtur og du får mange muligheter til soling og bading underveis. Underveis kan du besøke saltbasseng, der man kan se flamingoer. På hotellet nyter du en deilig middag med kortreiste råvarer og lokale viner.
40km Måltider: F/M

Dag 3 Sykling gjennom Mallorcas landsbygd

Denne dagens sykling går først langs kysten og deretter vender man nesen nordover, og ruller gjennom små, pittoreske landsbyer, først og fremst på småveier med lite trafikk. Her ligger det butikker, markeder og små restauranter tett i tett og frister deg til å ta pauser. På ettermiddagen kommer du frem til hotellet i Algaida, der du kan kose deg og kanskje ta en dukkert i hotellbassenget.
38km. Måltider: F/M

Dag 4 Sykling rundt Algaida

Du sykler først til Sineu, en liten landsby kjent for sitt populære marked. Deretter går ferden videre på veier som er enkle å sykle på. På ettermiddagen er du tilbake på hotellet i Algaida.
41 km. Måltider: F/M

Dag 5 Sykling Tramuntana

Turen går nordover mot det neste hotellet, som ligger i Moscari - via landsbyene Sencelles og Inca, der du finner flere hyggelige spisesteder. Ved foten av fjellkjeden Tramuntana ligger den lille landsbyen Moscari. Her befinner det neste hotellet seg, der du tilbringer to netter. Hotellets herlige restaurant er svært populær og du kan kose deg og slappe av ved svømmebassenget før middagen.
40 km. Måltider: F/M

Dag 6 Sykling rundt Moscari 


Du kan utforske området rundt Moscari ved foten av Tramuntana, som er ett av øyas vakreste landskap. Er du kvikk i kroppen, kan du sykle opp til klosteret Lluc, som ligger midt i fjellet. Middag nytes på hotellet.
40 km. Måltider: F/M

Dag 7 Sykling til Pollenca

Den siste sykkeldagen går utover til Alcudiabukten øst på øya. Her kan du dra til et populært naturreservat som består av et våtmarksområde, kjent for et rikt fugleliv. På ettermiddagen kommer du til den vakre middelalderbyen Pollenca, der hotellet befinner seg. Etter middag er det lett å sette seg på ett av serveringsstedene på det store torget og nyte folkelivet og det varme været.
40 km. Måltider: F/M

Dag 8 Farvel til Mallorca

Det går busser til Palma rett utenfor hotellet. Du burde nesten tilbringe litt tid i populære Palma, dersom du rekker det. Deretter tar du flybuss til flyplassen.
Måltider: F

Hvor tøff er turen? Vanskelighetsgrad 2 på en skala fra 1 til 5.

Reisefakta

Mallorca

Mallorca er den største øya i den spanske øygruppen Balearene og er et utrolig populært reisemål. Øya har en spennende historie, som strekker seg over flere tusen år. Man trenger ikke å dra langt fra strendene for å finne et variert og uberørt landskap og et genuint landsbyliv. Mallorca har – i tillegg til praktfulle strender - et vakkert slettelandskap og to fjellkjeder med topper på opp til 1445 m.o.h. Kysten på nordsiden består av klipper og er mye villere enn det du finner på sydkysten.

 • Klima: Middelhavsklima. I mai og september er gjennomsnittstemperaturen på 20-25°
 • Land: Spania
 • Språk: Spansk
 • Tidsforskjell fra Norge: Nei
 • Valuta: Euro
 • Prisnivå og betalingsmåte: Rimeligere enn i Norge. Betalingskort aksepteres de fleste steder.
 • Driks: Valgfritt
 • Det europeiske sykeforsikringskortet gjelder: Ja
 • Visum for norske statsborgere: Nei
 • Spesielle krav om passets gyldighetstid ved innreise: Nei
 • Strømadapter nødvendig: Nei

Fly og transfer

Hvis du bestilt flyreisen med oss er ankomsttransfer inkludert. Hvis du ikke bestilt fly med oss resier du til Palma de Mallorca, tar taxi (ca 20 min) eller buss til Campos og børste innkvartering. På hjemreisen går det buss fra hotellet til Palma og deretter flybuss til flyplassen. 

Sykling på Mallorca

Du sykler på egen hånd med kart og veibeskrivelser. Alle overnattingsstedene er bestilt på forhånd og bagasjen din blir transportert med bil, så du bare ta med deg det du trenger for dagsturen på sykkel. Du vil først og fremst sykle på trivelige småveier som nærmest er bilfrie og egner seg ypperlig for sykkelturer. På enkelte strekningen går turen på rene sykkelveier og et kort stykke på grusvei.

Syklene

 • Type: Hybrid
 • Gir: 24
 • Bremser: Håndbremser
 • Sete: Normalt
 • Pedaler: Vanlige – egne pedaler kan monteres
 • Bagasje: Bagasjebrett, sykkelveske bak og en mindre sykkelveske foran.
 • Kartlomme: Ja, på sykkelvesken ved styret.
 • Flaskeholder: Ja
 • Kjøredata/GPS: Nei
 • Lås: Ja
 • Reparasjonssett: Ja
 • Hjelm: Er inkludert.

Inntrykk fra sykkelreisen på Mallorca

På svingete veier omkranset av olivenlunder og sitrustrær føltes det som om jeg suste avgårde på sykkelsetet over den mallorkinske landsbygda! Jag er en helt vanlig hobbymosjonist - jeg sykler til vanlig frem og tilbake til jobben og butikken. Å sykle på Mallorca var helt perfekt for meg! Flotte veier med herlig natur og fantastisk utsikt. Enkelte bakker var det selvsagt, men ingen som stoppet meg. 

Det beste for meg med å reise ”på egen hånd” er at jeg selv bestemmer midt eget tempo og mine egne stopp; Ser jeg en sjarmerende kafé er det bare å hoppe av sykkelen og når jeg passerer en kul strand er det badestopp! På Mallorca er hotellene håndplokket og – tro meg – det er en fornøyelse å komme frem! Ikke bare fordi jeg har syklet ca 40 km, men også fordi hotellene virkelig har sjarm, ofte er det små personlige hotell med et stort hjerte.  

Sykkelreisen på Mallorca var den første reisen jeg fikk ta da jeg begynte å jobbe i Prima Travel. Da følte jeg meg fremdeles som gjest og å reise på egen hånd er en behagelig måte å reise på, der du selv bestemmer ditt tempo. Vi sørger for detaljene og bagasjen står og venter på neste hotell ved ankomst. Å reise på egen hånd med Prima er virkelig behagelig, enkelt og fylt med opplevelser. Nå er det din tur!

Maria Frimodig

Kart

Hotell

Hotell på sykkelturen på Mallorca

Hotell på sykkelturen på Mallorca

Man bor på fire ulike hotell på sykkelreisen på Mallorca. Flere av dem er sjarmerende bosteder ute på landet, såkalte fincas, og flere har svømmebasseng. Du får detaljert informasjon om hotellene i av...

Bilder

Avganger & priser

Side 1 av 8

For å se aktuelle flytider og rom tillegg, klikke Bestill. Les mer her om hva som gjelder for reiser uten fly/transfer.

UtgåendeAvreisestedReisemålFra Og Med pris
04.04.2020Uten fly og transportSykkeltur på Mallorca på egen hånd, utan flyg og transfer14 995,-BestillMer informasjon
04.04.2020ArlandaSykkeltur på Mallorca på egen hånd18 995,-BestillMer informasjon
04.04.2020KastrupSykkeltur på Mallorca på egen hånd18 995,-BestillMer informasjon
04.04.2020LandvetterSykkeltur på Mallorca på egen hånd18 995,-BestillMer informasjon
11.04.2020Uten fly og transportSykkeltur på Mallorca på egen hånd, utan flyg og transfer14 995,-BestillMer informasjon
11.04.2020ArlandaSykkeltur på Mallorca på egen hånd18 995,-BestillMer informasjon
11.04.2020KastrupSykkeltur på Mallorca på egen hånd18 995,-BestillMer informasjon
11.04.2020LandvetterSykkeltur på Mallorca på egen hånd18 995,-BestillMer informasjon
18.04.2020Uten fly og transportSykkeltur på Mallorca på egen hånd, utan flyg og transfer14 995,-BestillMer informasjon
18.04.2020ArlandaSykkeltur på Mallorca på egen hånd18 995,-BestillMer informasjon
18.04.2020KastrupSykkeltur på Mallorca på egen hånd18 995,-BestillMer informasjon
18.04.2020LandvetterSykkeltur på Mallorca på egen hånd18 995,-BestillMer informasjon
25.04.2020Uten fly og transportSykkeltur på Mallorca på egen hånd, utan flyg og transfer14 995,-BestillMer informasjon
25.04.2020ArlandaSykkeltur på Mallorca på egen hånd18 995,-BestillMer informasjon
25.04.2020KastrupSykkeltur på Mallorca på egen hånd18 995,-BestillMer informasjon

Tilbud

3/3Fotturer på Kap VerdeFra og med 18 995,-
7/3Fotturer på MadeiraFra og med 15 495,-
9/5Fotturer på KorsikaFra og med 15 495,-
9/5Fotturer på KorsikaFra og med 16 495,-
9/5Fotturer på KorsikaFra og med 16 495,-

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden