Skip to main content

Premiumbåt i Kroatia (Hotellstandard: 3 stjerner)

De båtene vi benytter i Kroatias øyrike er motorseilbåter bygd i en sjarmerende, kroatisk stil. Skipsfølelsen får man umiddelbart ved ombordstigning, med polert trevert og messingsklokker som kaller gjestene til bords. Båtene har messe, bar og soldekk og besetningen henger raskt ut badestigen når vi kaster anker i en bukt eller vik.

Våre båter har den høyeste standarden Premium.

De har ca 18 lugarer for gjester, alle med aircondition og eget bad/wc. Alle lugarene har dobbeltsenger og noen har en tredje køyeseng ovenfor. Tre personer har derfor mulighet til å bo i en slik lugar ved forespørsel. Standarden ombord er enkel men komplett. Dersom du reiser alene, kan du velge å dele lugar med en annen gjest, dersom en annen ønsker det samme alternativet. Eller du kan kontakte oss om å bo i dobbeltlugar for eget bruk.

Håndklene og laken skiftes én gang i løpet av uken. Badehåndkler er ikke inkludert. Ekstra lugar- og badehåndkler kan leies ombord. Badehåndkler kan man også kjøpe ombord.

En liter vann per person per dag er inkludert i prisen. Man kan ikke ta med eget vann ombord, men det kan kjøpes i de fleste havner når man går i land. Ulike ”drikkepakker” kjøper man selv ombord.

Det er gratis Wifi ombord. Mobildekningen er god på øyene, men den kan variere ute til havs.

Kun kontanter i lokal valuta aksepteres ombord.

Søk reise

Bilder

Attributt

Safe Ja
Hårføner Ja
Aircondition Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internet Ja

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden