Skip to main content

Om Prima Travel

Reiseopplevelser til fots og på sykkel

Selvsagt er det mer spennende med en aktiv ferie! Å møte et nytt land til fots eller på sykkel er en stor opplevelse. Man kommer tett på duftene, fargene og menneskene når man går eller sykler. Reiser med turer til fots og på sykkelsetet er ikke bare for sportslige typer, men rett og slett den beste måten å oppleve et nytt land på. Våre reiser er ingen asketiske kondisjonstester, vi nyter derimot herlige måltider og bor på bra hotell. En aktiv form for livsnytelse!

Fem grunner til å reise med Prima Travel

Fotturer og sykkelreiser blir stadig mer populære. Endelig, sier vi som har drevet med dette lengre enn de fleste. Helt siden 1986 faktisk! Med mange nykommere i bransjen gjelder det å velge den rette reisearrangøren.

1. Vi er spesialister på fottur- og sykkelreiser

Vi er den eneste større arrangøren i Skandinavia som kun har fotturer og sykkelreiser på programmet. Det man bruker mye tid på, blir man ofte dyktige til. Å arrangere en aktiv reise kan virke enkelt, men å sette sammen de riktige komponentene og få det den deilige flyten i opplevelsen, krever erfaring, fokus og genuint engasjement for denne typen reiser. Det er ikke helt ulikt det å regissere en film, en film med deg som hovedperson.

2. Vi produserer våre egne reiser

Vi produserer selv våre reiser fra bunnen av og velger alle elementene for å gi deg den beste opplevelsen. Slik vet du at hver Prima-reise du er med på, er minst like bra som den forrige. Våre erfarne reiseprodusenter synes – akkurat som våre gjester – at  fotturer og sykkelturer er det mest spennende som finnes. Hva er det vi gjør når vi har ferie? Går på fotturer og sykler, selvsagt! Flere av oss bor dessuten utenlands, i nærheten av flere av våre destinasjoner. Det innebærer at vi kan tilby et uslåelig kunnskapsnivå og lokalkunnskap.

3. Vi har Skandinavias største utvalg av fotturer og sykkelreiser

Vårt mål er ikke å tjene mest mulig, men å ha det største utvalget og de beste reisene. Når du har reist med Prima, trenger du ikke å lete etter neste opplevelse et annet sted. Over 50 % av våre gjester har reist med oss tidligere og mange av dem kan ikke tenke seg å reise på noen annen måte. De forventer seg en rekke spennende nyheter hvert år og takket være dem, vokser vårt program hele tiden.

4. Vi har fotturer og sykkelreiser for alle

Du trenger verken å være topptrent, friluftsnerd eller elske utfordringer for å trives på våre reiser. Hver tur er merket med vanskelighetsgrad, slik at du kan velge ditt nivå. Det spiller ingen rolle om du vil rusle langs stranden og nyte Prosecco eller krysse isbreer på 4000 meters høyder sammen med sertifiserte fjellguider. På mange reisemål tilbyr vi dessuten flere ulike turalternativer hver dag. Du velger det nivået som passer deg best. Gå heller ikke glipp av våre temauker med blomster- eller fotoguide!

5. Vi har skandinavisktalende guider

Vi er svært stolte av våre guider. Mange kommer tilbake år etter år og flere har jobbet her i mer enn tyve år. Felles for dem er at de elsker aktive reiser og møtet med alle våre hyggelige gjester. Som en av våre nye guider - som tidligere har jobbet med konferansereiser - etter sin første reise: Så herlig at dere har gjester som tenker!

Velkommen til en mer spennende måte å reise på!

Søk reise

Tilbud

26/11Fotturer på Kap VerdeFra og med 15 995,-

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden