Skip to main content

Om Prima Travel

Reiseopplevelser til fots og på sykkel

Selvsagt er det mer spennende med en aktiv ferie! Å møte et nytt land til fots eller på sykkel er en stor opplevelse. Man kommer tett på duftene, fargene og menneskene når man går eller sykler. Reiser med turer til fots og på sykkelsetet er ikke bare for sportslige typer, men rett og slett den beste måten å oppleve et nytt land på. Våre reiser er ingen asketiske kondisjonstester, vi nyter derimot herlige måltider og bor på bra hotell. En aktiv form for livsnytelse!

Hvorfor Prima Travel?

Fotturer og sykkelreiser blir stadig mer populære. Endelig, sier vi som har drevet med dette lengre enn de fleste. Helt siden 1986 faktisk! Med mange nykommere i bransjen gjelder det å velge den rette reisearrangøren.

La oss gi deg noen grunner til hvorfor vi kan gi deg den beste aktive reiseopplevelsen:

1. Vi er spesialister på fottur- og sykkelreiser

Vi er den eneste større arrangøren i Skandinavia som kun har fotturer og sykkelreiser på programmet. Det man bruker mye tid på, blir man ofte dyktige til. Å arrangere en aktiv reise kan virke enkelt, men å sette sammen de riktige komponentene og få det den deilige flyten i opplevelsen, krever erfaring, fokus og genuint engasjement for denne typen reiser. Det er ikke helt ulikt det å regissere en film, en film med deg som hovedperson.

2. Vi har Skandinavias største utvalg av fotturer og sykkelreiser.

Vårt mål er ikke å tjene mest mulig, men å ha det største utvalget og de beste reisene. Når du har reist med Prima, trenger du ikke å lete etter neste opplevelse et annet sted. Over 50 % av våre gjester har reist med oss tidligere og mange av dem kan ikke tenke seg å reise på noen annen måte. De forventer seg en rekke spennende nyheter hvert år og takket være dem, vokser vårt program hele tiden.

3. Vi produserer våre egne reiser

Vi produserer selv våre reiser fra bunnen av og velger alle elementene for å gi deg den beste opplevelsen. Slik vet du at hver Prima-reise du er med på, er minst like bra som den forrige. Våre erfarne reiseprodusenter synes – akkurat som våre gjester – at  fotturer og sykkelturer er det mest spennende som finnes. Hva er det vi gjør når vi har ferie? Går på fotturer og sykler, selvsagt! Flere av oss bor dessuten utenlands, i nærheten av flere av våre destinasjoner. Det innebærer at vi kan tilby et uslåelig kunnskapsnivå og lokalkunnskap.

4. Vi har fotturer og sykkelreiser for alle

Du trenger verken å være topptrent, friluftsnerd eller elske utfordringer for å trives på våre reiser. Hver tur er merket med vanskelighetsgrad, slik at du kan velge ditt nivå. Det spiller ingen rolle om du vil rusle langs stranden og nyte Prosecco eller krysse isbreer på 4000 meters høyder sammen med sertifiserte fjellguider. På mange reisemål tilbyr vi dessuten flere ulike turalternativer hver dag. Du velger det nivået som passer deg best. Gå heller ikke glipp av våre temauker med blomster- eller fotoguide!

5. Vi har skandinavisktalende guider

Vi er svært stolte av våre guider. Mange kommer tilbake år etter år og flere har jobbet her i mer enn tyve år. Felles for dem er at de elsker aktive reiser og møtet med alle våre hyggelige gjester. Som en av våre nye guider - som tidligere har jobbet med konferansereiser - etter sin første reise: Så herlig at dere har gjester som tenker!

6. Vi har de beste bostedene

Når man drar på slike aktive reiser, ønsker man ikke å sitte i buss. Vi forsøker alltid å bo slik at man slipper lange eller unødvendige transportstrekninger til og fra turene. Dessuten velger vi gjerne familieeide hotell med lokal tilknytning. Det blir mer personlig og maten pleier også å være bedre! På sykkelreisene velger vi hotell som er enkle å komme til og der syklene står under tak. Det beste bostedet er ikke alltid det med flest stjerner, men der man trives best.

7. Vi har egne sykler som fungerer

På de fleste sykkelreisene med guide, benytter vi våre egne sykler og egen følgebil. På den måten kan vi alltid tilby sykler med høy kvalitet. I følgebilen har vi reservedeler, verktøy og selvsagt alt vi trenger for en god piknik. På våre sykkelreiser har vi alltid en syklende guide foran følgebilen.

8. Vi verner om det lokale

Vi trives med småskalareiser. Det gjør at vi kommer nærmere reisemålets kultur og lokalbefolkning. De fleste av de hotellene vi benytter er familieeide og det samme gjelder de restaurantene og vingårdene vi besøker. Når vi dekker opp til piknik, synes vi at det er ekstra stas å få presentere kortreist mat. Maten er en del av reiseopplevelsen og alt smaker så mye bedre når man har anstrengt seg litt ekstra.

Velkommen til en mer spennende måte å reise på!

Søk reise

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Fabriksgatan 13
412 50 Göteborg
Sweden