Skip to main content

Vi i Prima Travel

Vi i Prima Travel er så heldige at vi kan holde på med det vi synes er det artigste som finnes – å arrangere aktive reiser for alle. Vi møter en smittende entusiasme blant våre gjester, reiseledere og vårt personale på reisemålene. Gleden er derfor stor for å finne frem det beste til deg – også på siden av fotturene og sykketurene.

Vi lever slik vi praktiserer! Ikke nok med at våre egne ferier ligner farlig mye på en Prima-reise – fotturer, sykling og herlig mat i godt selskap - flere av oss bor i tillegg i utlandet, i nærheten av våre reisemål. Vi lever våre reisemål på en måte som få arrangører gjør. Det betyr at vi både har mer spennende- og kan levere bedre opplevelser! Samtidig har vi en solid "base camp" i Göteborg, slik vi alltid har hatt.

Litt om oss i Prima Travel:

Johan Magnusson er administrerende direktør. Han har lang erfaring fra bransjen og er nok en av Nordens største eksperter på fotturer i Europa. Foruten alle typer fotturer og sykkelferier setter Johan pris på alt det gode man høster fra livet, som god og vin og godt selskap.


Dahn Svensson er produksjonssjef. Han bor i Italia og bor ikke langt fra fler av våre reisemål. Nysgjerrig og kreativ som han er, er han alltid på jakt etter å oppdage nye reisemål som han kan dele med våre gjester.


Eja Robertsson er vår reiselderansvarlig og rekrutterer og utdanner våre viktige reiseledere. Hun bor i franske Chamonix og er selv en av reiselederne våre gjester setter mest pris på. Hun er dessuten den som har vært flest steder!


 

Ulrica Hjorth har ansvar for fly og salg i Göteborg. Hun har mange års erfaring fra reiselivsbransjen, og startet som reiseleder i de franske Alpene. Skikjøring står fremdeles høyt i kurs, i tillegg til seiling og rett og slett være ute i naturen.


Julia Magnusson er økonom. Hun har jobbet flere sesonger i Chamonix og lengter fremdeles tilbake til Alpene og de høye fjell. At hun er god på ski og en lidenskaplig fjellturgåer, er unødvendig å nevne.


Maria Frimodig

Søk reise

Tilbud

26/11Fotturer på Kap VerdeFra og med 15 995,-

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden