Skip to main content

Mat og drikke

God mat og drikke er et bærende element i våre reiser, og det skal helst være lokale spesialiteter og kortreist. Opplevelsesreisen fortsetter jo ved bordet, og alt smaker så mye bedre etter en dags fottur eller sykling!

Det meste er inkludert i reisen

De fleste måltidene er inkludert på våre reiser og i dagsprogrammet er det oppgitt hvilke. Ofte sørger vi for at én eller et par kvelder er åpne for egne oppdagelser i det lokale restauranttilbudet – alene eller med nye venner.

Drikke

Når vi spiser lunsj eller middag på restaurant inngår normalt ikke drikke, ettersom det er høyst forskjellig hva hver og en vil drikke. På turene bærer man med seg sitt eget vann. På de guidede sykkelturene med følgebil bruker det å finnes vanndunker man kan fylle opp flaskene fra.

Frokost

Vær forberedt på at frokosten er enklere i utlandet enn den vi er vant til i Norge. Vi forsøker imidlertid å velge hotell som serverer en grei frokost, og øker av og til standarden på frokosten for våre gjester.

Lunsj

Den serveres enten i form av piknik med mat vi tar med oss på turen, eller på restaurant. Av miljøhensyn anbefaler vi at du tar med egen kopp, tallerken og bestikk på reiser på de turne vi har piknik. De gangene lunsjen ikke er inkludert i prisen, kan man kjøpe lunsj underveis eller som matpakke om morgenen.

Vi unngår engangsartikler når vi har piknik. Du må derfor ta med egen tallerken, kopp og bestikk. Vi sørger for felles utstyr for oppdekning som duk, serveringsfat, servietter, skjærefjel, kniver og opptrekker.

Middag

På mange av restaurantene setter de pris på om gjestene kler seg litt finere til middagen, det vil si i noe annet enn turantrekk, shorts og støvler.

Mellommåltid og snacks er ikke inkludert på reisene.

Mat på flyet

Om mat på flyet er inkludert eller ikke, finner du i avreiseinformasjonen. Det tilbys alltid enklere retter og drikke man kan kjøpe ombord. Du kan også ta med deg mat hjemmefra eller kjøpe på flyplassen. Husk at væske ikke slippes gjennom sikkerhetskontrollen.

Spesielle matønsker

Dersom du har spesielle ønsker eller matintoleranse/allergier, vennligst gi beskjed om dette i bestillingen. Vi informerer hotell og restauranter, men tar ikke ansvar for måltidene som tilbys. Det er av og til vanskelig å få tak i glutenfrie produkter på visse destinasjoner, så det kan være klokt å ta med et basisforråd av brød og pasta for sikkerhets skyld. På fjellhyttene er mulighetene til å få servert en spesialdiett begrenset. 

Søk reise

Tilbud

8/10Enkle fotturer på MenorcaFra og med 14 995,-
21/11Fotturer på Gran CanariaFra og med 15 995,-
22/12Fotturer på Tenerife på egen hånd, utan flygFra og med 10 495,-
22/12Fotturer på Tenerife på egen håndFra og med 18 995,-
22/12Fotturer på Tenerife på egen håndFra og med 18 995,-

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden