Skip to main content

M/S Magnifique 2 (Hotellstandard: 4 stjerner)

Denne 63 meter lange og 7,10 meter brede elvebåt ble bygd i 2016 og rommer 35 lykkelige gjester. Båten har 13 lugarer på nedre dekk og 4 elegante suiter på øvre dekk. Alle lugarene er utstyrt med bad med dusj og toalett. Sengene er behagelige med ordentlige fjærmadrasser. Aircondition du selv kan innstille. Alle lugarene har ventilvinduer som av sikkerhetshensyn ikke kan åpnes. Lugarene har også wifi, flat-TV med satellittkanaler, et lite skap og hårføner. Vinduene i suitene kan åpnes delvis. Ved forespørsel kan visse lugarer romme en tredje ekstraseng over de andre to sengene. 

Øvre dekk har en smakfullt innredet salong, bar, lounge med wide screen-TV, store vinduer og wifi (begrenset datamengde). De store vinduene gir en panoramautsikt over omgivelsene. Soldekket har delvis tak, solsenger og bord. Et sykkelskur er på fremre dekk.

På Magnifique II kan du velge mellom tre ulike lugarkategorier:

  • Twinlugar: 11 kvm, to separate senger som står ved siden av hverandre. Et vindu som ikke kan åpnes.
  • Twinlugar Premium: 13 kvm, to separate senger som står ved siden av hverandre og en mindre sittegruppe. Et vindu som ikke kan åpnes.
  • Suite på øvre dekk: 14 kvm, to separate senger som står ved siden av hverandre, en mindre sittegruppe og store panoramavinduer hvorav deler kan åpnes. 

Søk reise

Bilder

Attributt

TV Ja
Telefon Ja
Safe Ja
Hårføner Ja
Aircondition Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internet Ja

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden