Skip to main content

Kart og inspirasjon

På kartet kan du velge blant alle våre fotturer og sykkelreiser i hele verden. Zoome med knappene + og -

Lengre ned på siden får du tips til å velge riktig reise og du kan se på filmer fra våre reiser.

Søk reise

Hvor skal jeg reise?

Vi har ofte hyggelige samtaler med gjester som lurer på hvilken reise som kan passe dem best. Vår målsetning er å ha varianter for alle på verdens beste reisemål for fotturer og sykling. Det har resultert i Skandinavias største utvalg av fotturer og sykkelreiser og det kan ofte være vanskelig å vite hvor man skal starte!

Noen spørsmål du kan stille deg før du velger reise:

Vil jeg reise med guide eller på egen hånd?

De fleste av våre reiser går i små grupper med skandinavisk guide. Da behøver du ikke å tenke på noe mer enn å nyte reiseopplevelsen. I tillegg til interessant reiseledelse får man hyggelig reisefølge. Dersom du foretrekker å reise uten, har vi stadig flere reiser på egen hånd. Du slipper å ordne noe med reisen, vi har forhåndsbestilt det aller vesentligste, og du bestemmer selv tempo og kan hygge deg med ditt eget selskap.

Hvilken vanskelighetsgrad passer meg?

Våre reiser er gradert i skalaen 1 - 5, der 2 tilsvarer normal kondisjon. 1 er for den som vil ta det litt roligere og ha like mye ferie som aktivitet, uten krevende stigninger. 3 og 4 er for godt trente turgåere og syklister, mens 5 er for de sterkeste. Les mer om våre vanskelighetsgrader her

Når på året vil jeg reise?

Med oss kan du gå fotturer og sykle hele året rundt. Våre reiser gjennomføres når klimaet på reisemålet er på sitt beste for fotturer og sykling. Vår og høst er vi mye omkring Middelhavet, men ikke alltid i et kystmiljø. Om sommeren drar vi opp i fjellene; Til Alpene og Pyreneene, eller til Sentral- og Nord-Europa. Om vinteren flyr vi til de ulike Atlanterhavsøyene eller til ennå fjernere land.

Hvilket miljø passer best for meg?

Ønsker du å gå i et majestetisk fjellandskap, langs en vakker kyst med mulighet til svømmeturer eller i et vakkert innlandsmiljø med myke koller, sildrende elver og sjarmerende byer?

Har jeg lyst til å oppleve et helt spesielt land?

Igjen, tenk litt på hvilket land du helst ønsker å tilbringe en ferieuke i. Er det Italia, Spania, Østerrike eller noe nytt og spennende østover eller i hjertet av Europa? Eller kanskje ennå lenger unna?

Kan jeg velge et annet avreisested enn Oslo?

I tillegg til å fly fra Oslo, flyr vi fra Stockholm, Göteborg, København og Oslo. Det er også mulig å bestille kun reisen fra oss og sørge for flyturen selv.

Hvilken reise er best?

Alle reiser er ulike - men også like! Våre stamgjester setter stor pris på at de alltid får en Primareise uansett reisemål. Det betyr topp kvalitet på hele opplegget: Et hyggelig hotell, reisemålets aller beste turer, skandinavisk guide og med det meste inkludert i prisen!

Hvordan finner jeg min reise da?

Det finnes fem måter:

  • Lete rundt i vår meny
  • Søke frem ønskede reiser med vår søkemotor
  • Skrive noe i fritekstfeltet
  • Surfe over vårt verdenskart
  • Ringe og prate med oss! Vi synes at fotturer og sykkelreiser er det artigste som finnes og er glade for at du vurderer å reise med oss. Siden vi har besøkt alle våre reisemål er det alltid en ekspert du kan snakke med.

Velkommen til den beste måten å reise på!

Filmer fra våre reiser

Ingenting kan erstatte følelsen av å ferdes gjennom et nye landskap til fots eller på sykkel, og la alle fem sanser suge til seg lys og dufter. En fin film fra noen av våre turer, kan dog tjene som inspirasjon for din neste tur. Hvis filmer litt på egen hånd, ønsker vi gjerne korte bidrag fra våre reisemål!

Våre filmer kan du abonnere på fra vår vår Youtube-kanal

Film fra Fottur på Amalfikysten

Film fra Fotturer i Liguria og Cinque Terre

Film fra Fotturer på Menorca

Film fra Fotturer i Val Gardena

Film fra Fotturer i Baskerland

Film fra Fotturer i Andorra

Film fra Sykkeltur i Slovenia

Film fra Sykkeltur i Provence

Film fra Båt- og sykkeltur i Kroatia

Film fra Sykling, båt og vin i Bordeaux

Film fra Båt- og sykkeltur i Holland

Tilbud

29/12Fotturer på Tenerife på egen håndFra og med 18 995,-
29/12Fotturer på Tenerife på egen håndFra og med 18 995,-
29/12Fotturer på Tenerife på egen hånd, utan flygFra og med 10 495,-

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden