Skip to main content

Jobbe hos oss

Vi legger vår sjel i å fylle våre reiser med det beste innholdet for alle reiseglade turgåere og syklister. Men det avgjørende for at turen gir en god ettersmak og fornøyde gjester er at de har hatt en dyktig guide.

Alle våre guider er freelancere. Mange er profesjonelle guider på heltid, mens andre har andre yrker resten av året. Det de har til felles, er at de så ofte de kan tar på seg den røde T-skjorten og leder våre reiser med stor lidenskap og glede.

Vi er stadig på jakt etter bransjens beste reiseledere. Dersom du er interessert, tar vi gjerne imot din søknad, men les først gjennom de kravene vi stiller til våre guider:

En Primaguide…

  • elsker å omgås andre mennesker og har en naturlig legning for å yte service og påta seg ansvar;
  • er en trygg leder som sørger for å dekke alles behov;
  • er kunnskapsrik når det gjelder reisemålet og deler denne kunnskapen på en tydelig og interessant måte til våre nysgjerrige gjester;
  • elsker å gå på tur til fots eller å sykle og kan lede våre ivrige grupper til de beste opplevelsene på en sikker måte;
  • pleier kontakten med våre samarbeidspartnere;
  • er initiativrik og kan raskt ta riktige beslutninger når omstendighetene byr på overraskelser;
  • holder orden på organisasjonen på reisemålet;
  • …og har det som ikke går an å lære, men som vi kaller for ”fingerspissfølelse” for hva det er som gjør en reise ekstra bra.

Erfaring

Våre reiser er fylt med opplevelser og stiller store krav til organisering, kommunikasjon, problemløsning og stresshåndtering. Du er oftest helt alene med ansvaret på reisemålet. Derfor må du ha tidligere erfaring som guide, gjerne i tillegg til andre erfaringer med å stå frem offentlig, lede og organisere. Utenlandserfaring er veldig viktig. Vi tilbyr internutdanning for at den rette personen skal kunne fylle turskoene når gjestene kommer. I løpet av utdanningen får rekrutten være med på en reise med en av våre erfarne guider og studere og lære seg detaljert materiale om de kravene vi stiller og hvordan hver reise fungerer.

Kunnskap

Vi søker ikke i utgangspunktet akademikere, men allmennutdannede guider som kan gi et helhetsbilde av reisemålet, med noe av interesse for alle. Åpenbare temaer er flora og fauna, kultur, historie og samtiden. Mat og vin er også noe som krydrer våre reiser. Sist, men ikke minst, må du kunne hjelpe også uerfarne turgåere og syklister, slik at alle får det beste ut av turene.

Språk

Gode språkkunnskaper er viktig. Når det er mulig, snakker våre guider landets get språk, og vi prioriterer dem som snakker italiensk, kroatisk, spansk, fransk, tysk eller et av de andre språkene som snakkes på våre destinasjoner. Du bør være verdensvant og kunne løse problemer, selv når språket ikke strekker til.

Alder

Alderen har ingen avgjørende betydning, det har vi erfart. Noen av våre beste guider er fra drøyt 20 år og opp til pensjonsalderen.

Dersom du mener at du oppfyller kravene, send oss gjerne en søknad med foto til eja@primatravel.com. Vi rekrutterer hovedsakelig personer om vinteren.

Velkommen!

Søk reise

Tilbud

22/12Fotturer på Tenerife på egen håndFra og med 18 995,-
22/12Fotturer på Tenerife på egen håndFra og med 18 995,-
22/12Fotturer på Tenerife på egen hånd, utan flygFra og med 10 495,-
29/12Fotturer på Tenerife på egen håndFra og med 18 995,-
29/12Fotturer på Tenerife på egen håndFra og med 18 995,-

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden