Skip to main content

Hotell Sykling mellom italienske vingårder

Ca' del Poggio****

Mellom Conegliano og Valdobbiadene bor vi en natt på luksuriøse Ca 'del Poggio ****, med utsikt over de vidstrakte åsene. Husets restaurant har spesialisert seg på fisk, som passer godt med Prosecco. Hotellet ønsker spesielt syklister velkommen.

Agriturismo El Pendola

I Valpolicella bor vi - som seg hør og bør - på en ekte italiensk agriturismo, dvs en bondegård med egen vinproduksjon, basseng og rom med personlig interiør. Det er hjemme hos slike familier vi møter den største gjestfriheten og den beste maten. Agriturismo El Pendola ligger midt blant vindruerankene i utkanten av vinbyen Fumane. Alle rom har eget bad/wc.

Cascina Clarabella

Også i Franciacorta bor vi på en agriturismo – en genuin bondegård med overnatting. Den ligger rett ved den flotte sykkelveien vi har valgt, i hjertet av vinområdet. Her bor vi bra med eget bad/wc – med hage, terrasse og restaurant. Gården produserer biologiske viner, olivenolje og honning.

Søk reise

Bilder

Avganger & priser

For å se aktuelle flytider og rom tillegg, klikke Bestill. Les mer her om hva som gjelder for reiser uten fly/transfer.

UtgåendeAvreisestedReisemålFra Og Med pris
01.09.2020Uten fly og transportSykkeltur mellan Italiaska vingårdar, uten fly og transport212 495,-BestillMer informasjon
01.09.2020ArlandaSykkeltur mellan Italiaska vingårdar414 995,-BestillMer informasjon

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden