Skip to main content

Hotell Mountainbike Via del Sale

Grand Hotel Principe****

Dette velutstyrte hotellet ligger aller øverst i Limone, helt inntil gondolbanen og byens mest populære sportsbutikk Bottero. Vi nyter firestjerners komfort og kobler gjerne av ved svømmebassenget i hotellhagen, med utsikt over fjellene omkring. Man kan myke opp musklene i badstuen, gratis for gjestene. Hotellet har også en hyggelig bar og restaurant. Rommene er finfine og det er gratis wifi i hele bygningen. Limones bykjerne ligger en ti minutters spasertur ned bakken.

Rifugio Don Barbera

Denne sjarmerende fjellhytten ligger midt i villmarken langs Via del Sale, i passet Colle dei Signori. Her bor vi en natt i rom med flere senger og felles bad. Frokost og lunsj er inkludert, men vi kjøper med oss lunsjpakke for påfølgende dag. Filttepper og puter er tilgjengelig, men du må ha med eget sovelaken og håndkle.

Albergo Santo Spirito

I Molini di Triora bor vi påny i dobbelt- og enkeltrom med egne bad. Hotellet ble etablert allerede i 1897. Her serveres både middag og frokost.

Hotel Belsoggiorno***

Det hjemmekoselige hotellet i Sanremo ble bygd en gang i tiden av Alfred Nobel. Det var drosjesjåførene som ble innlosjert der og de trivdes så bra at de gjerne avstod fra lønn for å nyte beliggenheten, bra service og herlig mat. Belsoggiorno betyr "vakre opphold" og de nye eierne fører stolt tradisjonen videre. Rommene er nyrenoverte med utsikt over Middelhavet, og i restauranten Balzari gjør de to kokkene sitt beste for å la oss oppleve det liguriske kjøkkenet. Nedenfor ligger en fin sandstrand og Sanremos gamle bykjerne ligger kun en ti minutters spasertur unna, langs strandpromenaden omkranset av palmer. Man kan også låne en sykkel for å ta en tur på den fine sykkelveien som følger kyststripen der toget tidligere gikk. Hotellrommene er velutstyrte, har gratis wifi, bad, hårføner, LDC-TV, minibar og safe.

Søk reise

Bilder

Avganger & priser

For å se aktuelle flytider og rom tillegg, klikke Bestill. Les mer her om hva som gjelder for reiser uten fly/transfer.

UtgåendeAvreisestedReisemålFra Og Med pris
29.08.2020Uten fly og transportMountainbike Via del Sale, uten fly og transport414 495,-BestillMer informasjon
29.08.2020ArlandaMountainbike Via del SaleJa16 995,-BestillMer informasjon

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden