Skip to main content

Fly og transport

Flytider

Oppgitte flytidspunkt er forhåndsvarslede tider frem til avreiseinformasjonen med flybilletter sendes ut, ca to uker før avreise. Ved eventuelle større endringer blir dette informert om separat. Sjekk aktuelle tidspunkt med oss før du eventuelt bestiller transittfly eller annen tilknytningstransport.

På flyplassen

Flybilletten er oftest en e-billett/e-ticket. På denne er det et bestillingsnummer som du sjekker inn med, enten ved innsjekkingsskranken eller i en innsjekkingsautomat. Du kan sjekke inn på forhånd via flyselskapets hjemmeside. Innsjekkingen åpner normalt to timer før avgang, og stenger 40 minutter før. Husk at sikkerhetskontrollen kan ta tid. Bagasjevekt er angitt i avreiseinformasjonen. Valg av sete gjøres ved innsjekkingen.

Ankomst

Der transport til hotellet er inkludert, møter Prima Travels guide eller representant deg på flyplassen og blir med til hotellet.

Reise uten fly/transport

Mange vil bestille flyreisen selv for å få større fleksibilitet. Dersom du bestiller reisen uten fly og uten transport tur/retur hotell, blir du en del av reisen på det første overnattingsstedet. På gruppereiser med felles transport, kan turen fra og til flyplassen legges til ved forespørsel. Vi byr på den, men du må bestille den i forveien hos oss og gi oss informasjon om flightnummer. Du må sørge for å være i ankomsthallen senest på samme tidspunkt som vårt fly lander, og selv finne vår guide eller bussjåfør. Guiden har telefonnummeret som du har oppgitt ved bestilling, så telefonen må være på. Gruppen venter ikke på forsinkede gjester som ankommer på egen hånd. Vi tar heller ikke ansvar for forsinkede fly eller endringer som gjør at denne transporten ikke lenger er ønsket. Dersom vår reise skulle bli innstilt, erstatter vi ikke eventuelle kostnader ved egenbestilte reiser. Bestill derfor billetter som kan endres eller avbestilles!

Bare med Prima! - Vi byr på kjøringen til og fra hotellet, uten ekstra kostnad!

Søk reise

Tilbud

12/9Vinturer til fots i Piemonte med BaroloFra og med 9 495,-
12/9Fotturer på AmalfikystenFra og med 14 995,-
13/9Fotturer i Kroatias nasjonalparker Fra og med 13 995,-
19/9Vinturer til fots i ValpolicellaFra og med 7 495,-
19/9Fotturer vid GardasjönFra og med 13 995,-

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden