Skip to main content

El-sykkelreiser

På alle våre sykkelreiser kan du velge el-sykkel mot et tillegg i prisen. Samtidig har vi noen reiser som går i så kupert landskap at vi kun kjører med el-sykkel, eller sterkt anbefaler det. På helt elektriske sykkelturer er tillegget inkludert i grunnprisen, og vanskelighetsgraden viser da til anstrengelsen kun på en el-sykkel. På turer hvor vi anbefaler en elektrisk sykkel, er to vanskelighetsgrader oppført, en med vanlig sykkel og en med el-sykkel.

Husk at bakkene nedover er like lange og bratte, selv om motoren fører til at oppover-bakkene blir enklere med el-sykkel. Det kreves god bremseteknikk og en avslappet tilnærming – også når det går fort nedover.

El-sykkelen er en ypperlig måte å ”jevne ut bakkene på”, som har blitt svært populært. Bruk av el-assisterte sykler er ingenting å skjemmes over, mange steder er dette det eneste alternativet. Det er også en bra måte å jevne ut eventuelle forskjeller mellom reisekamerater. Oftest blir utfordringene akkurat passe, og den herlige følelsen i kroppen etter en aktiv dag i naturen er like god!

Moderne el-sykler ser ut som vanlige sykler, men har et batteri på/i rammen. Motoren fungerer bare når man tråkker og opp til maksimum 25 km/t. Du velger selv hvor mye motoren skal bidra og den kan slås helt av. El-syklene har vanlige gir, oftest ti på baknavet. Vekten pleier å være 7-10 kg tyngre enn en vanlig sykkel, noe som ikke spiller noen rolle så lenge man benytter motoren.

Søk reise

Sykling i Montenegro

På sykkel gjennom heftige Montenegro – Europas yngste land! - Sytti topper over to tusen meter, Middelhavets sørligste fjord og Europas største ravine - alt dette finner du i Montenegro og det innen et begrenset område. Vi sykler oppe ved de mektige fjelltoppene, fortsetter dypt inn i Tararavinen og avslutter ved den magisk vakre Kotorbukten. Montenegro har, siden Romerrikets dager, befunnet seg mellom øst og vest og er påvirket av de siste to tusen årenes brokete historie. Maten byr...

Tilbud

22/6Fotturer i Val Gardena, middelFra og med 13 995,-
29/6Fotturer i Val di FassaFra og med 13 995,-
29/6Fotturer i Val di FassaFra og med 13 995,-
1/7Fotturer i Limone PiemonteFra og med 13 995,-
6/7Fotturer i CortinaFra og med 13 995,-

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden