Skip to main content

El-sykkelreiser

På alle våre sykkelreiser kan du velge el-sykkel mot et tillegg i prisen. Samtidig har vi noen reiser som går i så kupert landskap at vi kun kjører med el-sykkel, eller sterkt anbefaler det. På helt elektriske sykkelturer er tillegget inkludert i grunnprisen, og vanskelighetsgraden viser da til anstrengelsen kun på en el-sykkel. På turer hvor vi anbefaler en elektrisk sykkel, er to vanskelighetsgrader oppført, en med vanlig sykkel og en med el-sykkel.

Husk at bakkene nedover er like lange og bratte, selv om motoren fører til at oppover-bakkene blir enklere med el-sykkel. Det kreves god bremseteknikk og en avslappet tilnærming – også når det går fort nedover.

El-sykkelen er en ypperlig måte å ”jevne ut bakkene på”, som har blitt svært populært. Bruk av el-assisterte sykler er ingenting å skjemmes over, mange steder er dette det eneste alternativet. Det er også en bra måte å jevne ut eventuelle forskjeller mellom reisekamerater. Oftest blir utfordringene akkurat passe, og den herlige følelsen i kroppen etter en aktiv dag i naturen er like god!

Moderne el-sykler ser ut som vanlige sykler, men har et batteri på/i rammen. Motoren fungerer bare når man tråkker og opp til maksimum 25 km/t. Du velger selv hvor mye motoren skal bidra og den kan slås helt av. El-syklene har vanlige gir, oftest ti på baknavet. Vekten pleier å være 7-10 kg tyngre enn en vanlig sykkel, noe som ikke spiller noen rolle så lenge man benytter motoren.

Søk reise

Sykling i Liguria og Cinque Terre

Fra Genova til Cinque Terre på el-sykkel - Liguria er ett av de mest populære reisemålene blant våre gjester som elsker fotturer. Sykkelentusiaster har derimot kanskje ønsket at alle de vakre veiene hadde vært noe flatere. Takket være el-...

Sykling i Montenegro

På sykkel gjennom heftige Montenegro – Europas yngste land! - Sytti topper over to tusen meter, Middelhavets sørligste fjord og Europas største ravine - alt dette finner du i Montenegro og det innen et begrenset område. Vi sykler oppe ved...

!!

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Fabriksgatan 13
412 50 Göteborg
Sweden