Skip to main content

Båt- og sykkelturer med guide

Sykkelreiser der vi bor ombord på en båt har blitt en stor suksess. Vi utforsker Europas elver og skjærgårder og i løpet av en uke kommer vi oss langt av gårde – uten at vi trenger å bytte hotell. Båten blir vårt flytende hjem og vi ønskes velkommen med mulighet til å kose oss på soldekket og en god middag i messen etter en dags eventyr på land. På alle båtene våre bor vi i dobbeltlugarer med dusj/wc. Og ønsker du å bli igjen ombord for å få en ekstra hviledag, så kan du gjerne det!

På våre sykkelreiser der vi bor ombord på båt i Kroatia, leier vi våre egne båter og benytter skandinaviske sykkelguider. Dette har gjort våre sykkelreiser i det kroatiske øyriket til en bestselger!

Ta gjerne en titt på filmen Båtsykling i det kroatiske øyriket!

Søk reise

Båt- og sykkelturer i Kroatia

Forestill deg å kunne drive rundt i den vakre, kroatiske skjærgården med båt! - På vår mest populære båt- og sykkeltur i Kroatia, har vi leid egne båter med skandinaviske sykkelguider ombord. Vi drar fra Split og båten tar oss rundt i den dalmatiske skjærgården. På dagtid opplever vi nye øyer fra sykkelsetet, stopper og bader i det krystallklare og innbydende vannet. Om kvelden ligger båten og venter på oss ved kai og vi går til dekket bord for å spise en god middag. Deretter ligger...

Tilbud

22/6Fotturer i Val Gardena, middelFra og med 13 995,-
29/6Fotturer i Val di FassaFra og med 13 995,-
29/6Fotturer i Val di FassaFra og med 13 995,-
1/7Fotturer i Limone PiemonteFra og med 13 995,-
6/7Fotturer i CortinaFra og med 13 995,-

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden