Skip to main content

Båt og fotturer i Nord-Norge

Luksuriøse fotturer langs Arctic Haute Route!

Mellom Lofoten og Tromsø finner man kanskje Europas mest spektakulære turmuligheter. På denne unike reisen, tar vi båt langs kysten og går fotturer med guide på de vakreste stedene. Om kveldene venter gourmetmiddager med lokale råvarer ombord på MS Galten. Om somrene skinner solen til langt på kvelden og vi lover magiske døgn på denne eksklusive båtturen med fotturer!

Aktiviteter:Fotturer
Reiseleder:Reiser med reiseleder
Vanskelighetsgrad:3, 4
Dager:5
Inkludert i reisen:
Valgt transportalternativ (på flyreisen er ikke tilleggs-transport inkludert), del i dobbeltlugar med helpensjon, fire fotturer med guide, havneskatt. Tillegg: Øvrige måltider, drikke, eventuelt enkeltlugar. Vi tar forbehold om eventuelle nye skatter og avgifter.
Bestill reise

Søk reise

Program

Dag 1 Fly til Svolvær, Lofoten

Vi sjekker inn ombord på MS Gamle Salten på Hurtigrutens kai i Svolvær, Lofoten og ferden går siden ut på sightseeing langs Lofotveggen. Det blir velkomstmøte og deretter en smakfull middag med lokale ingredienser. På kvelden ankommer vi Stamsund, et fiskevær på Lofoten.

Dag 2 Fottur i Lofoten

Etter frokost møtes vi på dekk for å ta gummibåt inn til land. Vi går rett fra stranden og opp i fjellene. Området rundt Stamsund byr på fine toppturer med fantastisk utsikt over Vestfjorden og havet.
Vel tilbake på båten venter en avkoblende `after hike` med snacks og drikke. Senere skal vi nyte en herlig middag med lokale råvarer. Sent på kvelden er vi fremme ved Vesterålen, dit vi går via Raftsundet.

Dag 3 Fottur i Vesterålen

Denne dagen skal vi gå tur på øygruppen Vesterålen, som består av et stort antall øyer. Vi legger til ved fiskeværet Alsvåg ved de majestetiske fjellveggene. Etter fotturen venter avkobling på båten. Kanskje en forfriskende dukkert i havet? Det blir servert en god middag på kvelden. Vi fortsetter deretter nordover mot Senja.

Dag 4 Fottur på Senja

Etter frokost venter en båttur til stranden. Derfra går vi en flott tur på eventyrøya Senja, Norges nest største øy. Her møter du et variert landskap med høye fjell, dype fjorder og kritthvite strender. Den høyeste toppen er Breitinden, over 1000 meter høy. Etter vår vanlige `after hike` venter bading, en deilig middag og båten går videre til Sommarøy.

Dag 5 Fottur på Sommarøy og Kvaløya

Reisens siste dag utnytter vi maksimalt. Etter frokost tar vi gummibåt til Sommarøy. Her får vi en eventyrlig avslutning på reisen med fottur på disse to øyene som ligger i nærheten av Tromsø. På ettermiddagen drar vi rett til flyplassen for videre transport hjem. Har du bestilt egen transport, anbefaler vi et stopp i Tromsø – også kalt Nordens Paris.

Flere ulike turalternativ med guide tilbys hver dag. Vanskelighetsgrad 2–4 på en skala fra 1-5. Regn med 500–1000 høydemetre per dag.

Vi tar forbehold om endringer grunnet vær og vind. 

Kart

Hotell

MS Gamle Salten

MS Gamle Salten

MS Gamle Salten ble bygd i 1953 og gikk først som avløsningsfartøy på Hurtigruten. Etter en periode som skoleskip, ble båten restaurert og kjøpt av rederiet Saltens i 2008. I et par år har skipet gått...

Avganger & priser

For å se aktuelle flytider og rom tillegg, klikke Bestill. Les mer her om hva som gjelder for reiser uten fly/transfer.

UtgåendeAvreisestedReisemålFra Og Med pris
31/7Uten fly og transportBåt- og fotturer i Nordnorge, utan flygresa 619 995,-Bestill
31/7ArlandaBåt- og fotturer i Nordnorge424 995,-Bestill
31/7GöteborgBåt- og fotturer i NordnorgeMer enn 824 995,-Bestill

Lignende reiser

Båt- og fotturer langs Donau

Båt- og fotturer langs Donau

Nyt båtlivet ombord og gå turer i idylliske Dinaudalen. - Dette er en spennende nyhet for den som vil på cruise langs Donau og samtidig gå fotturer i området. Man bor ombord på trivelige MS Theodore...
Fotturer i Det Skotske høylandet

Fotturer i Det Skotske høylandet

Skottland frister med fantastisk natur, spennende historie og genuin gjestfrihet. - I en overveldende, vakker natur går vi den populære West Highland way, fra Glasgow til Fort William. Dette er behag...
Fotturer langs Hadrians mur

Fotturer langs Hadrians mur

Turer til fots fra kyst til kyst på grensen mellom Skottland og England langs romernes kjente mur! - Bli med på en herlig reise i grensetraktene mellom Skottland og England. For å beskytte England mo...

Tilbud

29/4Enkle fotturer i Puglia med SalentoFra og med 10 995,-
29/4Enkle fotturer i Puglia med SalentoFra og med 12 995,-
4/5Fotturer på AmalfikystenFra og med 12 995,-

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Fabriksgatan 13
412 50 Göteborg
Sweden