Skip to main content

Båt og fottur i Nord-Norge

Luksuriøse fotturer langs Arctic Haute Route!

Mellom Lofoten og Tromsø finner man kanskje Europas mest spektakulære turmuligheter. På denne unike reisen, tar vi båt langs kysten og går fotturer med guide på de vakreste stedene. Om kveldene venter gourmetmiddager med lokale råvarer ombord på MS Galten. Om somrene skinner solen til langt på kvelden og vi lover magiske døgn på denne eksklusive båtturen med fotturer!

Status:
Snart i salg
Aktiviteter:Båt- og fottur
Reiseleder:Reise med reiselederMer informasjon
Vanskelighetsgrad:3, 4Mer informasjon
Inkludert i reisen:
Valgt transportalternativ (på flyreisen er ikke tilleggs-transport inkludert), del i dobbeltlugar med helpensjon, fire fotturer med guide, havneskatt. Tillegg: Øvrige måltider, drikke, eventuelt enkeltlugar. Vi tar forbehold om eventuelle nye skatter og avgifter.

Søk reise

Program

Dag 1 Fly til Svolvær, Lofoten

Vi sjekker inn ombord på MS Gamle Salten på Hurtigrutens kai i Svolvær, Lofoten og ferden går siden ut på sightseeing langs Lofotveggen. Det blir velkomstmøte og deretter en smakfull middag med lokale ingredienser. På kvelden ankommer vi Stamsund, et fiskevær på Lofoten.

Dag 2 Fottur i Lofoten

Etter frokost møtes vi på dekk for å ta gummibåt inn til land. Vi går rett fra stranden og opp i fjellene. Området rundt Stamsund byr på fine toppturer med fantastisk utsikt over Vestfjorden og havet.
Vel tilbake på båten venter en avkoblende `after hike` med snacks og drikke. Senere skal vi nyte en herlig middag med lokale råvarer. Sent på kvelden er vi fremme ved Vesterålen, dit vi går via Raftsundet.

Dag 3 Fottur i Vesterålen

Denne dagen skal vi gå tur på øygruppen Vesterålen, som består av et stort antall øyer. Vi legger til ved fiskeværet Alsvåg ved de majestetiske fjellveggene. Etter fotturen venter avkobling på båten. Kanskje en forfriskende dukkert i havet? Det blir servert en god middag på kvelden. Vi fortsetter deretter nordover mot Senja.

Dag 4 Fottur på Senja

Etter frokost venter en båttur til stranden. Derfra går vi en flott tur på eventyrøya Senja, Norges nest største øy. Her møter du et variert landskap med høye fjell, dype fjorder og kritthvite strender. Den høyeste toppen er Breitinden, over 1000 meter høy. Etter vår vanlige `after hike` venter bading, en deilig middag og båten går videre til Sommarøy.

Dag 5 Fottur på Sommarøy og Kvaløya

Reisens siste dag utnytter vi maksimalt. Etter frokost tar vi gummibåt til Sommarøy. Her får vi en eventyrlig avslutning på reisen med fottur på disse to øyene som ligger i nærheten av Tromsø. På ettermiddagen drar vi rett til flyplassen for videre transport hjem. Har du bestilt egen transport, anbefaler vi et stopp i Tromsø – også kalt Nordens Paris.

Flere ulike turalternativ med guide tilbys hver dag. Vanskelighetsgrad 2–4 på en skala fra 1-5. Regn med 500–1000 høydemetre per dag.

Vi tar forbehold om endringer grunnet vær og vind. 

Kart

Lignende reiser

Båt- og fottur langs Donau

Båt- og fottur langs Donau

Nyt båtlivet ombord og gå turer i idylliske Dinaudalen. - Dette er en spennende nyhet for den som vil på cruise langs Donau og samtidig gå fotturer i området. Man bor ombord på trivelige MS Theodore...

Tilbud

31/8Vin- og sykkeltur i AlsaceFra og med 9 995,-
7/9Fotturer i Kroatias nasjonalparkerFra og med 12 995,-
13/9Vinturer til fots vid RhinenFra og med 10 495,-
14/9Fotturer i Kroatias nasjonalparkerFra og med 12 995,-
14/9Fotturer på MallorcaFra og med 14 995,-

Kontakt oss

Adresse:
Prima Travel
Norra Gubberogatan 30
416 63 Göteborg
Sweden